P15 spelade oavgjort mot Bunkeflo

IFK Malmös P15 lyckades vända underläge till oavgjort, 2-2 mot Bunkeflo IF.

– Det var starkt av att oss att komma tillbaka. Efter att ha lett med 1-0 och sedan hamnat i underläge med 1-2 reste vi oss och tog en poäng. Skulle rättvisa funnits hade vi vunnit, kommenterar en halvnöjd Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmös P15.

IFK Malmö började bäst och tog ledningen efter fem minuter genom Edgardo Menjivar. Det fina spelet höll i sig i 20-25 minuter innan Bunkeflo tilläts komma tillbaka och ta över matchen. IFK lyckades dock hålla sin ledning till pausvilan.

– Efter en halvtimme började domaren att ta tveksamma beslut åt båda hållen. Humöret försvann på både lagens spelaren och matchen tappade i kvalité.

Efter ett snack i halvtid förbättrades IFK:s spel avsevärt och matchen jämnades ut, men tjugo minuter in på den andra halvleken kvitterar Bunkeflo på en snöplig frispark. Ledningsmålet nickades också in en stund senare endast två meter från mållinjen.

IFK reste sig dock och den sista kvarten tog man fullständigt över spelet. Med nio minuter kvar får Blerim Mullici en djupledsboll och slår in kvitteringen. Man hade sedan också en hel del chanser att avgöra matchen, men skotten gick inte IFK:s väg den här dagen.

– Blerim fick två bra möjligheter, men hade inte kyla att hålla nere bollen utan sköt högt över.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 2-2 (0-1)

Arena: Brovallen
Domare: Bozo Oparnica, Malmö
Mål: 0-1 (5) Edgardo Menjivar, 2-2 (71) Blerim Mullici
Varningar: Ahmed Tamim (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Juan-José Cruz
Ali Jasim
Nick Holk
Darjan Maletic

Farid Mosavi
Hajriz Maloki
Ahmed Tamim
Blerim Mullici

Enis Bakilja
Edgardo Menjivar

Avbytare

Daniel Jovanovic (Farid Mosavi 32)
Paul Havn (Blerim Mullici 32)
Migjen (Edgardo Menjivar 55)
Tawfiq Shams (Juan-José Cruz 58)
Ymridin Gashi