Vinst och förlust för oldgirls

IFK Malmös oldgirls vann en match och förlorade en när man träffades igen för matchande på söndagen.

Första matchen var kanske inte den allra bästa men vi ligger ju "lite" lägre i vår satsning, vi tränar inte 1-2 gånger i veckan, spelar inga inomhusturneringar eller korpen tillsammans. Nu kan undertecknad inte komma på fler bortförklaringar.

Laget förlorade mot Borgeby/Lödde med 10-1, men kämpade och kunde nog spelat något bättre, men bollen är rund och rullade inte riktigt vår väg. När det stod 8-0 slog vi till och målet kom genom Anna Kralj. Vi kände då att vi skulle ta dem, men tiden räckte inte till.

Vi fick pusta i ungefär tjugo minuter innan nästa match som var mot Harlösa. Den skulle vi bara vinna.Och med bestämdhet tar vi ledningen väldigt snabbt genom Ingela och sedan rullade det faktiskt på. Tur för Jeanette som fick det lugnare mellan våra stolpar. 2-0 såg Anna till att det blev.

Sedan måste undertecknad själv framhålla en väldigt fin hörna slagen av en viss person (nämner inget namn) som Marie sätter skallen på och 3-0 var ett faktum. Lotta avslutar genom att sätta 4-0.Men det bästa av allt! Vi hade en jätterolig dag som vanligt när vi brukar träffas, lirar och pratar gamla minnen.

Vill också tacka våra trogna supporters som kom till Borgeby: Ia, Anders, Rickard och Folke Ridell.

IFK Malmö – Borgeby/Lödde IF 1-10
Mål: 1-8 Anna Kralj

IFK Malmö – Harlösa IF 4-0
Mål: 1-0 Ingela Olsson, 2-0 Anna Kralj, 3-0 Marie Nilsson, 4-0 Lotta Svensson

IFK MALMÖ

Jeanette Sjöström

Anette Bengtsson
Karin Randerz
Eva Hansson
Magaretha Wrangel
Ingela Olsson
Anna Kralj
Marie Svensson
Marie Nilsson
Lotta Svensson
Ann Malmström