Juniorlaget ur form

IFK Malmös juniorlag har på de sex första matcherna i Juniorallsvenskan endast lyckats inkassera en seger, den kom i premiären mot Lunds BK. Efter söndagens förlust mot IFK Hässleholm (2-4), parkerar man näst sist i tabellen med två oavgjorda och tre förluster förutom premiärsegern.

– Vi hade svårt att få igång vårt eget spel och det var väldigt dåligt försvarsmässigt då vinner man heller inga matcher. Enis Turkovic var den enda som stod för en bra insats med sina två mål, kommenterar IFK Malmös J-lagstränare Rachid Zaryouch.

IFK Hässleholm gick fram till 3-0, efter ungefär 60 minuter. IFK:s 3-1 mål tillkom efter 66 minuter på ett inlägg från Jonas Pantelidis som Enis Turkovic påpassligt slår in. Lite oturligt drabbas Malmö av en straff fram till 4-1 för Hässleholm i den 78:e minuten. Med sex minuter reducerar Enis Turkovic på frispark fram till slutresultatet 4-2.

IFK Hässleholm – IFK Malmö 4-2 (1-0)

Arena: Österås IP
Domare: Kurt Hansen, Sösdala, Andreas Branning, Hässleholm, Paschalis Maditianos, Tyringe
Mål: 3-1 (66) Enis Turkovic, 4-2 (84) Enis Turkovic
Varningar: Shaban Sadiku (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Andreas Engler-Ludviksson

Josip Lukic
Mattias Andersson
Andreas Mladenovic
Samphan Promsri-Målgren

Enis Turkovic
Rashid Resk
Arber Alijaj
Anosh Seyedi

Shaban Sadiku
Mokhlos Almaliki

Avbytare

Jonas Pantelidis (Arber Alijaj 45)
Lirim Osmani (Josip Lukic 45)
Nima Modyr (Shaban Sadiku 51)