Andra raka för juniorerna

IFK Malmös juniorlag verkar ha hittat formen lagom till sommaruppehållet i Juniorallsvenskan Södra Götaland. 3-0 förra veckan mot IF Leikin, följdes upp med imponerande 6-1 mot Bromölla på söndagen. I tabellen kliver IFK upp till en sjundeplats i en jämn serie där det endast är tre poäng upp till tredjeplatsen.

– Det var en härlig laginsats där vi vann efter en mycket väl genomförd match. Försvarsspelet var mycket stabilt och det är synd att det är uppehåll efter nästa match, nu när vi har hittat formen, kommenterade IFK Malmös J-lagstränare Rachid Zaryouch.

Innan matchen var tredjeplacerade Bromölla skyhög favorit mot ett IFK Malmö som inte precis hade rosat marknaden eller visat upp något bra spel överhuvudtaget. Men i matchen var IFK Malmö totalt överlägsna, visade upp ett bra passningsspel, hade ett finessrikt anfallsspel och tryggt försvar.

IFK Malmö – IFÖ/Bromölla IF 6-1 (3-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Domare: Christer Sandgren, Klågerup, Dean Stojanovski, Malmö, Driton Halili, Malmö
Mål: 1-0 (10) Enis Turkovic, 2-0 (15) Mokhlos Almaliki, 3-0 (35) Hassan Fakhro, 4-1 (65) Arber Alijaj, 5-1 (74) Enis Turkovic, 6-1 (82) Shaban Sadiku
Varningar: Mokhlos Almaliki, Nima Modyr (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Andreas Engler-Ludviksson

Josip Lukic
Mattias Andersson
Samer Ali
Samphan Promsri-Målgren

Jonas Pantelidis
Arber Alijaj
Nima Modyr
Enis Turkovic

Mokhlos Almaliki
Shaban Sadiku

Avbytare

Hassan Fakhro (Mokhlos Almaliki 27)
Pcurja Mansouri (Shaban Sadiku 39)
Anosh Seyedi (Nima Modyr 46)
Andreas Mladenovic (Josip Lukic 67)
Zoran Jovanovic (Jonas Pantelidis 67)