P16 ut i MM-kvartsfinalen

IFK Malmös P16-lag hade inte marginalerna på sin sida och förlorade MM-kvartsfinalen mot Oxie IF. IFK fick bara 3-3 efter full tid, trots att man haft ledningen tre gånger. På de avgörande straffsparkarna var sedan Oxie det starkare laget och vann med 7-6.

– De kvitterade till 3-3 med en minut kvar av ordinarie matchtid, vilket givetvis kändes tungt. Nu glömmer vi detta och ser framemot den Internationella Elitcupen som spelas i slutet av juli och fortsättningen av serien. Jag vill trots allt berömma P15-killarna och Azeem som spelade i anfallet, kommenterade IFK Malmös P16-tränare Johnny Kristensson.

Oxie IF – IFK Malmö 7-6 (3-3, 2-2)

Arena: Oxie IP
Mål: 0-1 (15) Azeem Razwan, 1-2 (35) Nick Herzberg, 2-3 (60) Zaidoon Latoof
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Adnan Zukancic

Juan-José Cruz
Emil Lesniewiz
Richard Adamczyk
Nick Holk

Nick Herzberg
Tobias Kristensson
Firat Sahan
Zaidoon Latoof

Azeem Razwan
Nana Piesie

Avbytare

Ahmed Abed el Karim (Zaidoon Latoof 60)