Nygammal IFK-tränare tar över P14

Göran Nordkvist, tidigare assisterande tränare för IFK Malmös A-lag tar över sysslan som klubbens P14-tränare efter Sam Draycott och Xhavit Dajaku, som har valt att sluta mitt under pågående säsong.

– Det är roligt att vara tillbaka igen. Jag har alltid varit gul och klubben ligger mig också varmast om hjärtat, säger IFK Malmös nye P14-tränare, Göran Nordkvist till ifkmalmo.com.

Efter två år i Ymor och ett i Dalby är Göran tillbaka i "di gule". Som assisterande tränare till dåvarande tränaren och numera styrelseledamoten, Bo Cronqvist var han 1996 med om att föra laget till division 1.

– Efter allt strul det har varit på sistone med P14 tog Bosse Cronqvist kontakt med mig och jag bestämde mig snabbt för att ställa upp. Till en början ska jag ha detta laget, sedan får vi se vad det blir nästa år, menar Göran som egentligen hade tänkt ta hela 2002 som ett sabbatsår.

Förutom posten som assisterande tränare 1996 och 1998 var han klubbens utvecklingslagstränare 1997 och 1999.