Alm missar Sylvia-matchen

IFK Malmös mittback och lagkapten, Martin Alm, drabbades av en lättare hjärnskakning i måndagens segermatch mot Åtvidabergs FF. Den var så pass allvarlig att han antagligen missar lördagens hemmamatch mot IF Sylvia.

– Jag spydde efter matchen och var alldeles yr i huvudet. Det har gjort så ont i huvudet att jag varken kunnat träna eller jobba på hela veckan. Den mesta tiden har jag legat i sängen, säger IFK Malmös mittback Martin Alm till ifkmalmo.com.

På torsdagskvällen fanns i alla fall Martin Alm i klubbens lokaler på Malmö Stadion för att få lite massage.

– Som vanligt när man har huvudvärk spänner det i nacken, förklarar Alm efter det att han fått sin behandling.

Sedan tidigare är IFK Malmös ordinarie lagkapten Jonas Danielsson skadad. Danielsson har dock på sistone kommit igång med simning och annan lättare träning.