Tommy Hansson slutar i IFK

Det blir förändringar i IFK Malmös ledarstab inför nästa säsong, den tredje i Superettan. Medan huvudtränaren Patrik Johansson har fått besked om en fortsättning har styrelsen beslutat sig för att inte förnya kontraktet med hans assistent, Tommy Hansson.

– Jag har inte fått reda på vad anledningen egentligen är, men jag antar att det beror på den ekonomiska situationen. Det är oerhört tråkigt att behöva sluta nu när vi har en så pass intressant spelartrupp att jobba med, konstaterar IFK Malmös assisterande tränare Tommy Hansson till ifkmalmo.com.

Ifkmalmo.com kan även avslöja att det är IFK Klagshamn som blir Tommy Hanssons nya klubb. Klagshamn spelar i helgen sista kvalmatchen för att stanna kvar i division 4. Det ser bra ut efter seger borta mot Hässleholms IF med 4-3.

– Om det skulle bli division 4 eller division 5 spelade således ingen roll för min del, när det gällde frågan om jag skulle ta mig an uppdraget. Givetvis hoppas jag att man stannar kvar inte minst med tanke på det intressanta spelarmaterialet man har, förklarar Tommy.