Tre nya klara för IFK Malmös damlag

Carolina Gustavsson, Carolina Videla och Urzula Striner är namnen på tre nya spelare som kommer att få iklä sig IFK Malmös gula matchställ den kommande säsongen.

– De är i princip klara för oss, det är bara detaljer som återstår. Vi har redan nu gjort klart med fyra nya spelare (förutom de ovanstående, även Bodil Rochmann) och ytterligare två hoppas vi göra klart med inom kort, säger Christian Påhlsson, tränare för IFK Malmös damlag.

Christian Påhlsson om de nya spelarna:

Carolina Gustavsson: – En 20-årig anfallare från Oskarshamn som är väldigt kall när hon kommer ensam med målvakten. Dessutom är hon mycket alert och rycker på minsta lilla chans.

Carolina Videla: – Carolina är en offensivt inriktad mittfältare som även kan spela på topp. Senast hon spelade fotboll var för runt fem år sedan i Janstorp, därefter flyttade hon till Spanien. Nu är hon 25 år och känner sig sugen på att spela igen.

Urzula Striner: – Hon är bland de äldre i laget och spelar back. Det verkar också som hon är fotograf till yrket, hon har i alla fall fotograferat en hel del till MFF-damernas hemsida.