Oavgjort för J-laget

IFK Malmös juniorlag skapade mängder av målchanser men kunde ändå inte besegra Oxie IF i fredagens träningsmatch. Efter att "di gule" haft ledningen med 2-1 kvitterade Oxie till 2-2 med tio minuter kvar, vilket också blev slutresultatet.

– Det var en betydligt bättre insats från vår sida än senast. Nu spelade vi aggressivt och inget av den slöa inställning som killarna visade då syntes till. Synd bara att vi har så förbannat svårt att göra mål på våra målchanser, sade IFK Malmös juniorlagstränare Göran Nordkvist.

Mittfältaren Luan Topalli spelade för ovanlighetens skull på topp tillsammans med Azeem Razwan. Uppflyttningen blev en succé för Luan som gjorde två mål.

– Han var bra, det kunde dock blivit något mål till från hans sida. Anledningen att han fick spela i kedjan var att "Gagge" (Gergin Yilmaz) inte fick lov att spela med oss utan skulle träna med A-laget, förklarade Göran.

Oxie IF – IFK Malmö 2-2 (1-1)

Arena: Oxie IP
Mål: 1-1 (20) Luan Topalli, 1-2 (65) Luan Topalli
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Adnan Zukancic

Josip Lukic
Mohammed Faour
Ibrahim Abou-Alpha
Himan Shaker

Haris Xhemajli
Lirim Osmani
Samer Ali
Besnik Liazani

Azeem Razwan
Luan Topalli

Avbytare

Abdu Agha
Juan-José Cruz Jarlhov
Mikael Nilsson
Omar El-Heich