Inga ändringar i IFK Malmö

När IFK Malmö på onsdagen möter division 2-laget IFK Hässleholm på Bulltoftafältet kommer man med samma startelva som i förlustmatchen mot Östers IF.

– Till matchen mot Öster gjorde jag att par förändringar jämfört Bunkeflomatchen och det känns som det är denna startelva som jag vill satsa på nu i första hand.

– Det kan mycket väl bli så att jag inte gör några ändringar till premiären, säger IFK Malmös tränare Patrik Johansson till ifkmalmo.com.

Mötet med kamratkollegorna från Hässleholm är nämligen den näst sista träningsmatchen inför seriestarten hemma mot Sylvia den 13 april. Innan genrepet mot Gunnilse IS den 5 april hinner man dock med att åka på ett teambildningsläger fredag-lördag.

– Vi vill försöka att fortsätta hålla spelet på en hög nivå och gärna spetsa till det ytterligare. Dessutom vill jag att vi visar att vi klarar av att föra spelet mot lag från lägre divisioner, vilket vi inte klarade av mot Bunkeflo.

Av de som var avbytare mot Öster är de några som inte kan komma till spel. Ivan Milosevic hade ont i ljumskarna efter matchen och känner fortfarande av detta. Nikolaj Rasmussen är fortfarande lite krasslig, liksom Wissam Barjawi.

FOTNOT. Vintern går mot vår och snart tar fotbollen över efter handbollen. Vi tar därför tillfället i akt att kombinera dessa båda idrotter genom att presentera fotbollstruppen inför Superettan i pausen i handbollsmatchen mellan IFK Malmö och Stavstens IF som spelas på onsdag, 26/3 klockan 19:00 i Baltiska Hallen.

IFK MALMÖ (4-4-2)

Kenneth Mattsson

Marcus Svensson
Martin Alm
Marcus Jönsson
Glenn Holgersson

Dan Ingvarsson
Jonas Danielsson
Johan Åkesson
Martin Abrahamsson

Magnus Eriksson
Jörgen Svensson

Avbytare

Anders Jemail
Bobby Kociski
Fredrik Jönsson
Marcus Nilsson
Niclas Öberg
Pontus Andersson
Mattias Filipanics (målvakt)