Allt friskt i Häcken

BK Häcken har inga problem med varken skador eller avstängningar för tillfället. Det innebär att Häcken-tränaren Jörgen Lennartsson kan ta ut det absolut starkaste laget ur 23-mannatruppen till måndagens match mot IFK Malmö.

– Det är alltid bra att ha alla spelare tillgängliga. Träningarna har genomgående hållit hög kvalité i veckan och det är alltid kul att se vilken konkurrens det är i truppen, säger Jörgen Lennartsson till ifkmalmo.com.

Ulf Hollsten som saknades på grund av avstängning i premiärmatchen mot BK Forward (seger 3-2) efter en grov utvisning i förra årets serieepilog är tillbaka i laget.

– Inte vanligt att det blir på det viset att folk blir avstängda den påföljande säsongen, men han fick rött kort direkt efter en glidtackling och en grov utvisning ger tydligen även avstängning i första matchen säsongen därpå om det är i sista matchen. Hur som helst är det skönt att ha honom tillbaka.

Jörgen Lennartsson väljer som vanligt för hans del att inte presentera någon startelva för allmänheten dagen före match. Men han låter ifkmalmo.coms besökare ta del av 16-mannatruppen som för övrigt inte bjuder på några större överraskningar.

Truppen: Christoffer Källqvist, Magnus Jonsson – Ivica Skiljo, Ulf Hollsten, Tuomas Uusimäki, Tobias Hysén, Dulee Johnson, Jonas Pelgander, Peter Vougt, Eirik Dybendal, Johan Patriksson, Marcus Jarlegren, Rickard Kapella-Karlsson, Jimmy Dixon, Dioh Williams, Daniel Forsell