P90 till kvartsfinal i Åshöjden

IFK Malmös P90 är klart för kvartsfinal i P89-klassen i Åshöjden Cup efter att vunnit två matcher och förlorat en i grupp B.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P90:

Det var mycket bra spel av hela laget och bra passningsspel, det var kul att se dem spela eftersom de visade upp så bra fotboll.

Vi mötte Sundets IF i första matchen som vi vann med 10-0 (4-0) det var inget speciellt bra motstånd men sedan blev det tuffare när vi mötte LM Lilla Torgs FF som vi besegrade med 3-2 (2-0) efter ledning med 3-0, men vi slappnade av på slutet.

I sista gruppmatchen mötte vi Kirseberg IF och förlorade snöpligt med 1-2 (0-1) efter mycket bra spel i första halvlek, men sedan tappade vi i andra för killarna blev trötta.

Nu kommer vi att möta Kulladals FF på söndag i kvartsfinal klockan 13.00 i Klagshamn.

Jag vill ge samtliga spelare med beröm godkänt även de som inte fick spela så mycket i matcherna eftersom de peppade spelarna på plan hela tiden.

Ett stort tack till Blerim som hjälpte mig med laget när jag inte kunde komma till första matchen på grund av jobbet, även tack till föräldrarna som ställde upp och körde två gånger på grund av lite bilar.

Grupp B

Sundets IF – IFK Malmö 0-10 (0-4)

Mål: 0-1 Hamza Khodr, 0-2 Demokrat Maxhuni, 0-3 Omar Aouida, 0-4 Kristoffer Bertolino, 0-5 Mohammed El Jaouni, 0-6 Hamza Khodr, 0-7 Omar Aouida, 0-8 Kristoffer Bertolino, 0-9 Marko Smigoc, 0-10 Alen Smaijc
Varningar:

IFK Malmö – LM Lilla Torgs FF 3-2 (2-0)

Mål: 1-0 Marko Smigoc, 2-0 Omar Aouida, 3-0 Kristoffer Bertolino
Varningar:

IFK Malmö – Kirseberg IF 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 Omar Aouida
Varningar:
Utvisningar: Blerim Mullici (Ass.tränare, IFK)

IFK MALMÖ

Ali Alkefagy
Chaib Yanar

Roland Levay
Alen Smajic
Arnell Sabic
Mohammed El Jaouni
Jozo Kostroman
Demokrat Maxhuni
Anir Juklen
Hamza Khodr
Kristoffer Bertolino
Hosein Alkefagy
Dragan Kostroman
Omar Aouida
Valon Makolli
Mustafa Karim
Marko Smigoc