P93 deltog i Halör Cup

IFK Malmös P93 deltog under Kristi Himmelsfärdshelgen i Halör Cup i Höllviken där man slutade på 35:e plats av 47 deltagande lag.

Thomas Leijon, tränare för IFK Malmös P93:

Vi missade gruppspelet helt, vi var dåligt laddade och hade svårt att komma till avslut.

I kvalet till 16-delsfinalen mot Häljarps IF förlorade vi med 0-4. Vi började matchen bra och kunde ha vunnit matchen om vi hade fått fortsätta med fullt manskap.

Men i andra halvlek så fick vi lite konstiga domslut emot oss så att de kunde lägga in bollen bakom oss. Vi fick även en utvisning på Ricky som hade svårt att kontrollera sitt humör. Helt rätt av domaren att visa det röda kortet.

I första placeringsmatchen mot Oxie lossnade äntligen vårt spel och det blev seger med 12-0 efter att alla verkligen kämpat för laget. Oxie har haft problem med oss både i serien och på träningsmatcherna så att denna skulle vi också vinna.

I nästa match mot Falkenberg där vi vann med 7-3 spelade vi mycket bra på ett enkelt sätt med bra passningsspel och rörelse.

I sista matchen mot Lunds BK förlorade vi med 3-4 efter att vi haft svårt att hänga med i första halvlek. I andra vaknade vi däremot till och var nära att ta en poäng.

Efter att vi gjort vårt sista mål så blåste domaren av, hade vi fått två minuter till så hade vi nog kunnat fixa till oavgjort. Och sedan försöka slå dem på straffar.

Hade vi spelat så i gruppspelet som vi gjorde mot Oxie och Falkenberg så hade vi kommit bland de 15 bästa men nu så fick vi kämpa för att inte hamna sist.

Slogs med Lunds BK om placeringarna 33-36, men det är bara att komma igen och inte hänga med huvudet vi spelade för att ha roligt och lära oss från de andra lagen. Killarna är ju trots allt bara 10 år gamla.

Grupp 14

IFK Malmö – Limhamns IF 0-3

Mål:
Varningar:

Höganäs United – IFK Malmö 3-0

Mål:
Varningar:

IF Lödde – IFK Malmö 4-2

Mål: 4-1 Ricky Rizvanovic, 4-2 Ricky Rizvanovic
Varningar:

Kval till 16-delsfinal

Häljarps IF – IFK Malmö 4-0

Mål:
Varningar:
Utvisningar: Ricky Rizvanovic (IFK)

Placeringsmatcher

IFK Malmö – Oxie IF 12-0

Mål: 1-0 Akram Mekawi, 2-0 Akram Mekawi, 3-0 Ricky Rizvanovic, 4-0 Akram Mekawi, 5-0 Hussein Zuhair, 6-0 Arian Beha, 7-0 Akram Mekawi, 8-0 Nawras Hadi, 9-0 Akram Mekawi, 10-0 Akram Mekawi, 11-0 Ricky Rizvanovic, 12-0 Ricky Rizvanovic
Varningar:

IFK Malmö – Falkenberg 7-3

Mål: 1-0 Akram Mekawi, 2-0 Ricky Rizvanovic, 3-1 Arian Beha, 4-1 Akram Mekawi, 5-2 Akram Mekawi, 6-2 Ricky Rizvanovic, 7-3 Sattar Rahman
Varningar:

IFK Malmö – Lunds BK 3-4

Mål: 1-3 Akram Mekawi, 2-4 Ricky Rizvanovic, 3-4 Alaa Aouidi
Varningar:

IFK MALMÖ

Benyamin Miftari

Sanaulla Haya
Nawras Hadi
Sattar Rahman
Arian Beha
Ricky Rizvanovic
Alaa Aouida
Hussein Zuhair
David Mohammed
Akram Mekawi