P90 besegrade Eriksfält

IFK Malmös P90 vann en jämn match i P14 Lund grupp E mot Eriksfälts FF med klara 3-1 på onsdagskvällen.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P90:

Vi tog en ny seger i en match med bra spel från bägge lagen. Det är alltid roligt att spela matcher när man får jobba för segrarna.

Vi vann mot Eriksfälts FF med 3-1 (1-0) ett lag som kom med åtta spelare som spelar i deras lag 1 som ligger i Skåneserien grupp B.

Målet som Eriksfält gjorde får jag faktiskt ta på mig en del av skulden, eftersom jag skickade upp en av backarna för att slå hörnan och jag missade en av deras spelare som kontrade in in målet.

Jag är mycket nöjd med vad killarna har presterat under säsongen. Det kommer att bli minst en andraplats i serien, för att vi ska kunna vinna serien måste vi ha hjälp av Eriksfält i sista matchen då de har BK Vången.

Vi har vunnit åtta matcher i serien och förlorat endast en med en målskillnad på 63-9 så måste man vara nöjd med killarna. Dessutom gick vi till kvartsfinal i Åshöjden Cup i P89-klassen efter ett mycket bra spel mot bra lag.

Bästa spelare på plan idag var Jozo, Dragan, Omar och Roland. Även plus till Ali som agerade säkert i målet ännu en gång och så vill jag berömma samtliga spelare för deras laganda och vilja att hjälpa varandra på planen.

Nu hoppas jag att vi kan åka upp till Falkenberg till helgen och visa hur duktiga IFK Malmös P90 är, för jag vet att kan vi prestera vårt bästa däruppe, kan det räcka långt.

IFK Malmö – Eriksfälts FF 3-1 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Ahmed Abed el Karim, Malmö
Mål: 1-0 (10) Omar Aouida, 2-0 (34) Hamza Khodr, 3-0 (50) Hamza Khodr
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ali Alkefagy

Roland Levay
Alen Smajic
Mustafa Karim
Dragan Kostroman

Jozo Kostroman
Omar Aouida
Senad Habibovic
Kristoffer Bertolino

Demokrat Maxhuni
Hosein Alkefagy

Avbytare

Anir Juklen
Artan Muli
Charlie Wiahl
Hamza Khodr
Valon Makolli