Marklund tillbaka i Café Opera

Superettans suveräna skyttekung Göran Marklund är tillbaka i Café Opera efter ett kort skadeuppehåll. Mot IFK Malmö spelar han också från start i vanlig ordning.

– Härligt att ha Marklund tillbaka, han är ju alltid en pålitlig målskytt. Men det blir en tuff match mot IFK Malmö, det är ett bra lag även om de inte fått det att stämma riktigt i år, säger Café Opera-tränaren Kjell Jonevret till ifkmalmo.com.

David Nordbeck är avstängd och Göran Marklund är tillbaka. Det är den enda ändringen i Café Operas trupp inför morgondagens match. Med största sannolikhet blir det samma startelva som sist förutom att Marklund går in för Nordbeck och någon får byta plats.

– Ser bra ut inför matchen och vi vill såklart vinna. Det behövs bara en-två segrar till för att vi ska säkra kontraktet och det skulle vara skönt att ha det klart så fort som möjligt, kommenterar Jonevret i bilen på väg för att se Gefle-Västerås.

Truppen: Kjell Jönsson, Alexander Valentini – Daniel Arnefjord, Niklas Sandberg, Filip Bergman, Marcus Karlsson, Mattias Moström, Joakim Hagernäs, Olle Siösteen, Erik Sundin, Andreas Lifbom, Göran Marklund, Sebastian Wiklander, Daniel Lundqvist, Niklas Larsson, Andreas Ingel