Bodentränaren "Det blir jämnare denna gången"

Bodens BK gjorde en riktigt dålig match senast mot IF Sylvia. Visserligen hämtade man upp 1-4 till 3-4, men den där riktiga kämparglöden i laget som har funnits tidigare under säsongen verkade saknas. På söndagen är det ännu en viktig match hemma mot IFK Malmö.

– Vi skämdes för den insatsen riktigt rejält och har pratat i veckan om hur vi ska undvika sådana genomklappningar, säger BBK-tränaren Lars "Brolla" Svensson till ifkmalmo.com.

– En sak är säker, ska vi vinna mot IFK Malmö måste bättre takter till. Det går inte att lämna ett sådant handikapp på 1-4 som vi gjorde. Men jag är förhoppningsfull, det har sett bra ut i veckan.

Lite i alla fall på en sak. Det är ett rejält revanschsuget BBK som klockan 15:00 springer ut på Björknäsvallens gröna matta. Senast mot "di gule" blev det nämligen 1-4-torsk sedan målvakten Fredrik Tervaniemi blivit utvisad vid ställningen 1-1.

– Det blir betydligt jämnare den här gången, det kan jag lova. Vi är nog också bättre än vad vi var då och jag hoppas att det kan bli en kul match för vår del.

Medan det ser bra ut på skadefronten har man två spelare avstängda, Leighton 0′ Brien och David Roberts. Två tunga avbräck som man ersätter med Peter Sedunov och nyförvärvet från Luleå SK, Magnus Pettersson.

Truppen: Fredrik Tervaniemi, Dejan Gorcanac – Mats Halonen, Magnus Pettersson, Destin Makumbu, Richard Jonsson, Robert Stoltz, Peter Sedunov, Pär Eriksson, Mattias Winroth, Per Johansson, Victor Brännström, Luchi Gonzalez, Robert Lundgren, Robert Karlsson, Patrik Släryd