Inför IFK Malmö – Håkanstorps BK

Hoppet om division 3-spel för IFK Malmö nästa säsong är ute om inget lag skulle dra sig ur. Det återstår dock två matcher som likväl ska spelas. Söndagens match går hemma mot Håkanstorps BK.

Truppen: Annica Påhlsson – Bodil Rochmann, Camilla Bergström, Karin Ceasar, Malin Engelbrecht, Maria Svensson, Susanne Carlsson, Jenny Malmström, Malin Tufvesson, Marie Järlesäter, Therese Lövqvist, Emma Henriksson, Johanna Gustavsson, Carolina Videla, Sofia Jönsson, Emelie Jansson

Aktuellt: Jessica Laneborg, Pia Lindström och Urszula Striner är ännu inte friska. Emma Skatka har åkt hem och kommer tillbaka först på matchdagen. Missar de två avslutande matcherna på grund av sitt arbete gör Malin Holk.

Christian Påhlsson, tränare: – Vi har tänkt oss göra en sådan bra avslutning som möjligt och vi har faktiskt också möjligheten att påverka både toppstrid (Håkanstorp) och bottenstrid (Hörby) i de här två matcherna.

Sedan tycker jag att det var försmädligt att vi bara fick 2-2 senast mot Håkanstorp efter den fina första halvleken. Sett till hela matchen var det kanske rättvist, men vi borde avgjort i första då vi var klart bättre.

Dessutom fick Håkanstorp i somras ett starkt nyförvärv i Helena Rosén som definitivt har spetsat till deras mittfält. Vi hoppas kunna bjuda på bra motstånd imorgon och kanske också kriga oss till en seger.