P87-Holk missar SM-åttondelen

Beskedet blev inte positivt. Det blir inget spel för mittbacken i IFK Malmös P87, Nick Holk i söndagens SM-åttondelsfinal borta mot Jönköpings Södra IF. Andningen är fortfarande inte helt i sin ordning efter smällen mot Kristianstads FF i förra veckan.

– Inte bra alls att han inte kan spela. Vi försökte se om han kunde springa idag (läs lördag), men det gick inte. Nu får vi istället ändra om en massa, konstaterar IFK Malmös P87-tränare Kenneth Folkesson.

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Ali Jasim
Migjen Shaqiri
Hajriz Maloki
Lirim Sali

Blerim Mullici
Matko Scapec-Kukina
Juan-José Cruz Jarlhov
Ahmed Tamim

Paul Havn
Edgardo Menjivar

Avbytare

Carl Holm
Cliff Berger
Darjan Maletic
Tawfiq Shams
Philip Esbjörnsson (målvakt)

Även Henry Safi följer med upp i fall det skulle hända något.