Jovanovic godkänd på landslagstest

IFK Malmös 17-årige stortalang Zoran Jovanovic har nyligen varit iväg på ett fyra dagars landslagsläger i Växjö Tipshall. Och det ska tydligen ha gått bra. Fullt godkänd, enligt P86-landslagets förbundskapten Hans Lindbom.

– Han ringde upp mig i måndags och berättade att han skött sig bra på alla sätt. Zoran var fullt godkänd, men nu återstår det att se om han går vidare, kommenterar IFK Malmös Tipselittränare Mikael Svensson.

Annars var det verkligen i sista sekunden som Zoran Jovanovic blev inkallad till testet som hölls i slutet av förra veckan. Zoran var reserv och först dagen innan det var dags ringde det i telefonen. På torsdagen satte han sig sedan på tåget upp till Växjö.

– Det gick väldigt hastigt, men allt gick bra. Roligt att vi ännu en gång uppmärksammats i landslagssammanhang. Tidigare har ju både vår målvakt Andreas Engler-Ludviksson och Matko Scapec-Kukina varit iväg.