Juniorlaget ställer upp i inomhus-DM

På lördagen inleds DM i 5-manna för 17-åringar i Nils Holgersson-hallen i Skurup. En placering som berättigar till SM är målet för IFK Malmö. För det krävs final i DM.

– Att vinna varje match är alltid vårt mål, men sedan vet vi också att marginalerna är oerhört små inomhus, säger IFK Malmös nye juniortränare Rachid Zaryouch.

Det var så sent som igår (läs torsdag) som Rachid Zaryouch träffade laget för första gången som tränare. I Baltiska Hallens VIP-rum informerade han kort om den närmaste tiden.

– Trevligt att komma igång och i stort sett alla spelarna var också där. Blir heller inte några direkta förändringar i laget sedan Skånecupen.

En ändring blir det. Blerim Mullici kommer inte att stå i mål. Han kommer att spela ute. Nezir Mehmeti och Philip Esbjörnsson delar på målvaktssysslan. En 12-mannatrupp har tagits ut.

Spelprogram

Grupp 8 – lördag 10/1

15:10 Malmö Anadolu BI – IFK Malmö
16:30 IFK Malmö – Skurups AIF
17:50 IF Lödde – IFK Malmö

Gruppvinnaren vidare till slutspel den 11/1.

Truppen: Nezir Mehmeti, Philip Esbjörnsson – Blerim Mullici, Lirim Sali, Ali Jasim, Paul Havn, Migjen Shaqiri, Nick Holk, Edgardo Menjivar, Jasmin Dzinic, Hajriz Maloki, Ahmed Tamim