Dubbel premiär för P90

IFK Malmös P90 spelar i helgen sina första träningsmatcher för året. På lördagen möter man Torna/Hällestads IF och på söndagen är det Skabersjö IF som står för motståndet. Båda matcherna spelas på bortaplan.

Lars Lundberg, assisterande tränare för IFK Malmös P90:

Lördagens match mot Torna/Hällestads IF spelas klockan 11:00. På dem har vi revansch att fodra efter förlusten i höstas med 0-1. Skabersjö IF, som vi möter klockan 15:15 på söndagen har ingen grusplan, därför spelas matchen i Svedala.

Vi hoppas att båda lagen skall kunna prestera i alla fall ett någorlunda bra spel. Man ska dock tänka på att det är första träningsmatchen och då vi dessutom har en hel del nya kan det bli svårt att prestera något skönspel.

IFK MALMÖ (mot Torna/Hällestad)

Ali Alkefagy

Ali Burrniku
Amar Bacevac
Ayoub Ahmad
Ahmed Nemer
Besar Morina
Demokrat Maxhuni
Kristoffer Bertolino
Mustafa Karim
Mirko Lukic
Samir Piragic
Senad Habibovic
Omar Aouida
Rebar Ali
Roland Levay
Valon Makolli

IFK MALMÖ (mot Skabersjö IF)

Chaib Yanar

Artan Muli
Alden Smajlovic
Dennis Celebic
Hosein Alkefagy
Navid Najimi
Mentor Perruku
Mohammed El Jaouni
Mohammed El Jaouni
Marwan El Jaouni
Manar Ali
Mohammed Manasifi
Fatos Sylejmani
Fatmir Ibrahimi
Walle Ben-Amara
Milad Zare
Dino Duli
Walid Shams
Yehia Abed El Rehman