Inför Mörarps IF – IFK Malmö

På söndagen spelar IFK Malmös damlag för andra dagen i rad. Lördagens match mot Glimåkra IF slutade med en 0-2-förlust. Helgens andra möte går mot division 2-laget Mörarps IF.

Truppen: Malin Strömstedt, Annica Påhlsson – Frida Ivehed, Jessica Laneborg, Malin Engelbrecht, Pernilla Frösslund, Camilla Bergström, Carolina Videla, Paulina Nyhlén, Therese Lövqvist, Anna Hansson, Jenny Malmström, Malin Holk, Nikolina Miloknic

Aktuellt: Förutom de som inte kunde vara med mot Glimåkra, är Emelie Jansson, Emma Skatka, Karin Ceasar, Pia Lindström, Malin Kjell, Malin Tufvesson, Marie Järlesäter, Sofia Jönsson och Susanne Carlsson ej tillgängliga för spel.

Christian Påhlsson, tränare: Det är samma som gäller som inför Glimåkra-matchen. Prioritering på försvarsspelet, men bli inte förvånad om vi ändå sätter ett par "strutar".