Inför Håkanstorps BK – IFK Malmö

Revansch är i helgen nyckelordet för IFK Malmö. Efter tre raka förluster vill laget visa att man fortfarande duger. Men det blir ingen lätt nöt att knäcka, man möter nyblivna division 3-laget Håkanstorps BK.

Truppen: Malin Strömstedt, Annica Påhlsson – Bodil Rochmann, Camilla Bergström, Frida Ivehed, Malin Engelbrecht, Hanna Nilsson, Malin Kjell, Paulina Nyhlén, Therese Lövqvist, Anna Hansson, Jenny Malmström, Malin Holk, Malin Tufvesson, Pia Lindström

Aktuellt: Emelie Jansson skadade foten på måndagens träning, men är förmodligen tillbaka redan den 15 eller 17 mars. Emma Skatka börjar rehabiliteringsträna måndagen den 15 mars.

Sarah Frostander är borta på obestämd tid och Nikolina Miloknic ska till ortopeden kommande vecka på grund av knäskadan som hon ådrog sig i matchen mot Mörarp/Eskilsminne.

Christian Påhlsson, tränare: Det ska bli riktigt kul att möta Håkanstorp igen, efter förra årets 2-2 och 1-1-matcher i serien. Två resultat som ledde till en andra plats och därefter tog man det sista steget upp till division 3 via kval.

Ett lag med spelare som är mycket duktiga i defensiven, och väldigt effektiva framåt.