Betydligt bättre insats av P92

Förra helgen 1-10 mot Lunds BK:s 92:or. På lördagen förlust med 0-6 mot Kirseberg IF:s ett år äldre spelare. Särskilt i den första halvleken såg det dock, trots storförlusten, riktigt bra ut för IFK Malmös P92.

– Första halvlek såg mycket bra ut med tanke på att de var ett år äldre. Sedan andra halvlek var vi lite trötta och tappade stora delar av vårt spel, kommenterade IFK Malmös P92-tränare Andres Delgadillo.

IFK Malmö – Kirseberg IF 0-6 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 3
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ismail Safire

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Anibal Piñeru
Amine Petsompan

Orlando Martinez Delgadillo
Peter Windahl
Fredrik Svensson
Dennis Zivkovic

Omar Khaled
Stefan Margitanovic

Avbytare

Ahmed Hamarsheh
Enir Fadrija
Fredrik Andersson
Hosain Al-Kadeni