P91 besegrade Staffanstorp

Blåsigt värre. Men vad påverkade det IFK Malmös P91. Laget stod för en mycket bra insats när man på lördagen besegrade Staffanstorps GIF med 2-0 på Malmö Stadion plan 3.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Det var bra inställning från samtliga spelare, från målvakterna till avbytarna. Eftersom det var många nya på planen visste jag inte riktigt vad jag skulle vänta mig, men alla som var nya skötte sig väldigt bra.

Med lite bättre väder skulle nog siffrorna blivit större än de 2-0 det blev. 1-0 gjorde Yehia Abed El Rehman efter en lång löpning på högerkanten innan han slog in bollen i burgaveln.

2-0 kom efter en hörna. Ibrahim Abutaq höll sig framme och drog till snyggt på volley. Men detta var inte matchens enda behållning. Samtliga spelare ska beröm efter en riktig kämpamatch.

Extra plus ska dock några spelare ha. Yehia Abed El Rehman, Manar Ali, Gazmend Gashi, Marwan El Jaouni och Ibrahim Abutaq förtjänar samtliga överbetyg.

Mohammed Fakhro, spelare i IFK Malmös P91:

Det var en bra match där vi slutligen kunde spräcka nollan. Vi hade flera tillfällen att göra mål, men allt som oftast blev offside. Hade det inte varit för offsiden och blåsten hade det kunnat bli 4-0.

Hade det inte varit för spelare som till exempel Yehia Abed El Rehman och Manar Ali så skulle vi inte klara oss. Det var bra passningsspel och att jag fick pröva lyckan att vara en Roberto Carlos-typ var inte heller så dumt.

IFK Malmö – Staffanstorps GIF 2-0 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 3
Domare: Robert Petrov, Malmö
Mål: 1-0 (40) Yehia Abed El Rehman, 2-0 (52) Ibrahim Abutaq
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Ellmar Turial

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Burim Beciri

Fatmir Ibrahimi
Gazmend Gashi
Marwan El Jaouni
Daniel Fagnani
Hani Serriie

Walle Ben-Amara
Ibrahim Abutaq

Avbytare

Adrian Muli
Ahmed Baker
Fatos Sylejmani
Jakob Ghairat
Kristian Djokic
Mohammed Fakhro
Mohammed Omar
Tolgan
Delshad Kogi (målvakt)