Träningskollen torsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 7 (gräs).

Vädret: 3° C och mycket blåsigt.

Skador/sjukdomar: Tre spelare hade rehabiliteringsträning, Anders Jemail, Jörgen Svensson och Martin Alm. På fredagen kan dock Martin Alm börja träna som vanligt igen, medan Jörgen Svensson får vänta till tisdag.

Anders Grimberg, tränare: Idag hade vi vår första grästräning, en ganska så efterlängtad sådan, även om jag inte tycker att det gjort något att det dröjt lite. Två och en halv vecka innan seriestart är fullt tillräckligt.

Gräset såg bra ut för årstiden och jag är mycket nöjd med vårt första pass på underlaget. Spelarna behärskade det på ett bra sätt, även om det såklart kan bli bättre. Det var lite konstigt med studsar och så, men det är bara normalt.

Vi höll bara på i en timme. Killarna skötte uppvärmningen helt själva, sedan blev det lite passningskvadrater, positionsspel och anfallsövningar. Imorgon åker vi som bekant på träningsläger och vi hade också en hel del snack om det efter träningen.