Inför IFK Malmö – Stehags AIF

Efter en tuff försäsong genrepar IFK Malmö på lördagen mot division 5-laget Stehags AIF. På onsdag bär det sedan av till Holland där tre dagars träning och sociala aktiviteter väntar. Först på söndag kväll anländer bussen till Malmö igen.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Karin Ceasar, Malin Engelbrecht, Malin Kjell, Marie Järlesäter, Susanne Carlsson, Anna Hansson, Carolina Videla, Hanna Nilsson, Jenny Malmström, Paulina Nyhlén, Therese Lövqvist, Johanna Gustavsson, Linda Iversen, Malin Holk

Aktuellt:

Christian Påhlsson, tränare: Sista träningsmatchen går mot Stehags AIF som vi redan träningsspelat mot två gånger, med vars en seger som resultat. De har en bra trupp (om de inte har tappat spelare) som säkert kommer att vara med och slåss om de två översta platserna i årets serie.

Fler och fler i laget börjar närma sig en formtopp, och de flesta längtar till ett lite varmare Holland. men först ska vi prestera 90 bra minuter mot Stehag innan det bär av.