Träningskollen fredag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 10:00-11:15 i Charlo (gräs), samt 15:30-16:30 i Gyddarp (gräs).

Vädret: Blåsigt hela dagen. Temperaturen varierade mellan 7-10° C.

Skador/sjukdomar: Martin Alm var tillbaka i full träning efter sin knäskada. Det blir dock bänken till att börja med mot Myresjö IF. För Anders Jemail (låret) och Jörgen Svensson (ljumsken) var det fortsatt rehabiliteringsträning som gällde.

Anders Grimberg, tränare: Två träningspass på samma dag för första gången den här säsongen. De två planerna vi tränade på var mycket bra och förutom att killarna kände sig lite stela efter att ha bytt underlag, var det jättebra.

Anläggningen i Gyddarp, mitt ute på landet, där vi bor är riktigt fin och ligger gemytligt. Killarna trivs bra, allt är nyrenoverat, från köket till de nypolerade golven. Det ser fräscht ut och jag har inte hört något klagomål än så länge.

Båda uppvärmningarna bestod av jogging. På första träningen blev det sedan lite inläggs-, försvars- och avslutsövningar. Eftermiddagens träning hade passningskvadrater och smålagsspel, tre mot tre.