Nordström klar för Bunkeflo

Han har varit utlånad sedan i somras. Men det är först nu som förre MFF-anfallaren Jens Nordströms övergång från IFK Malmö till division 2-konkurrenten Bunkeflo IF blivit klar. Samtidigt har Landskrona BoIS tagit tillbaka lånet Robert Drwiega.

– Ett bakslag för dem, därför tyckte de att det kändes skönt när de idag (läs onsdag), kunde göra klart med oss om Jens, kommenterar "di gules" sportchef Leif "Fille" Ohlsson till ifkmalmo.com.

En efterhängsen ljumskskada har gjort att det dragit ut på tiden. Men nu, lagom till seriestarten, ska Jens Nordström vara fit for fight igen. Redan under höstens spel visade han sig vara betydelsefull för Bunkeflo.

– De kan nog ha ganska så stor nytta av honom. Dessutom var det skönt att bli klar med det hela. Nu är det bara Bobby Kociski och Gergin Yilmaz som ska ha klubbar att spela i av de som lämnat oss, betonar "Fille".

Han meddelar samtidigt att Andreas Engler-Ludviksson och Wissam Barjawi signerat övergångshandlingarna för division 4-klubben Kulladals FF, respektive division 5-klubben NK Croatia.