Träningskollen torsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 7 (gräs).

Vädret: Rätt så hyfsat, lite blåsigt, 5° C.

Skador/sjukdomar: Magnus Eriksson har då och då problem med knäet som svullnar upp. Egentligen är det inte så allvarligt, men idag fick han nöja sig med lite massage och rehabiliteringsträning.

Johan Åkesson firade sin 25-årsdag genom att gå ut och äta middag med föräldrarna. Det blev därmed ingen träning för honom. En som dock var tillbaka var Pontus Andersson som legat nerbäddad i feber och gjorde sitt första pass den här veckan.

Anders Grimberg, tränare: Om vi höll på länge igår var det raka motsatsen idag, men det har också sin naturliga förklaring. Det är match imorgon mot Floda BoIF och då tyckte vi det var fullt tillräckligt med en timme.

Gruppen joggade först runt innan vi stannade upp vid två passningskvadrater. Därefter blev det bara lite försvarsövningar och avslutningar på volley. Det sistnämnda är förresten alltid extra populärt (skratt).