P92 vaknade i andra

Några minuter in i IFK Malmös P92-match mot Kulladals FF såg det ut som det skulle kunna bli tvåsiffrigt i baken. Första halvleken slutade 5-0 till Kulladal, ett resultat som dock stod sig ända till slutet då "di gule" vaknade i andra.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

En mycket svag första halvlek följdes upp av en betydligt bättre andra halvlek. Tidigare har det varit så att vi fallit tillbaka efter vilan, men efter att vi pratat med dem i halvlek tog de verkligen och lyfte sig.

IFK Malmö – Kulladals FF 0-5 (0-5)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål:
Varningar: Omar Khaled (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ahmed Zagmouth

Hussein Abdul-Rahim
Dennis Zivkovic
Jesper Jönsson
Amine Petsompan

Stefan Margitanovic
Mikaili Nboneku
Orlando Martinez Delgadillo
Enir Fadrija

Omar Khaled
Fredrik Svensson

Avbytare

Hosain Al-Kadeni