Inför IFK Malmö – IK Pandora

Lördagens premiär är efterlängtad för IFK Malmö. Nu ska förhoppningsvis resultatet av den tuffa försäsongsträningen börja visa sig. Första motståndare att få känna på de gula töserna är IK Pandora från Ystad.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Karin Ceasar, Marie Järlesäter, Malin Engelbrecht, Malin Kjell, Susanne Carlsson, Carolina Videla, Hanna Nilsson, Jenny Malmström, Paulina Nyhlén, Theresé Lövqvist, Anna Hansson, Johanna Gustavsson, Malin Holk

Aktuellt: Bodil Rochmann har en lätt känning i ljumsken. Emelie Jansson och Emma Skatka är snart hundraprocentiga. Sarah Frostander rehabtränar fortfarande och Nikolina Miloknic är som bekant borta resten av året.

Christian Påhlsson, tränare: IK Pandora har bland annat förstärkt med Nathalie Tarland, och sedan tidigare finns de båda yngre systrarna Pernilla och Jessica i laget, där speciellt den sistnämde är en mycket duktig anfallare som vi inte får släppa blicken ifrån.

Vi kommer även att ha försäljning av kaffe, läsk, frallor, bullar och godis. Vi ses klockan 12:00 imorgon (läs lördag) på Malmö Stadion plan 2.