Träningskollen torsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:30 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Sol och 15° C.

Skador/sjukdomar: Abdul Semwanga-Nyende, Anders Jemail, Fredrik Jönsson, Niclas Öberg samt Pontus Andersson var iväg och spelade match med U-laget mot IFK Klagshamn. I gengäld tränade Adnan Zukancic och Zoran Jovanovic med A-laget.

Med Magnus Eriksson är det inte alls bra. Fortsatt rehabilitering av knäet på torsdagen. Han kommer snart att undersökas för att man ska kunna komma underfund med vad det egentligen är för fel och vad man kan göra åt det.

Anders Grimberg, tränare: Det var teknikuppvärmning med Deval Eminovski som stod först på dagens schema. Sedan blev det bara en "snabba fötter" och spänstbana innan vi avslutningsvis körde korta matcher, två mot två, på liten yta i 45 sekunder.