Danielsson spelklar till söndag

Överklagan gick igenom. IFK Malmös lagkapten Jonas Danielsson får spela i söndagens match mot Bunkeflo IF. Det står klart sedan Svenska Fotbollförbundet beslutat att korta straffet för den utvisning han drabbades av i träningsmatchen mot Myresjö.

– Vi lämnade in en protest mot att jag fick två matcher utöver den ordinarie avstängningen. Det var inte alls befogat och nu fick jag rätt, kommenterar en överlycklig Jonas Danielsson till ifkmalmo.com.

Därmed har "di gule" "bara" en spelare avstängd på söndag. Marcus Nilsson fick nämligen syna det röda kortet i premiären mot Ängelholms FF. Danielssons klartecken för spel låg alltså helt rätt i tiden.

– Vad jag förstått är det inte många som klagar, de tror inte att det är någon idé. Lite förvånad blev jag allt av att det gick igenom, men det känns helt underbart, säger Jonas Danielsson.