Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-19:00 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Blåsigt och kallt, endast 7° C.

Skador/sjukdomar: Niclas Öberg och Magnus Eriksson får inte träna eller spela match varken denna eller nästa vecka. Det är deras knän som behöver ordentlig vila sedan de svullnat upp innan, respektive, efter Bunkeflo-matchen.

Då både Öberg och Eriksson kommer att vara borta en tid är det positivt att en annan anfallare, Tom Henriksen, nu är tillbaka för fullt. Efter att ha varit sjuk i ungefär en vecka kunde norrmannen köra igång igen på torsdagen.

Anders Grimberg, tränare: Det var riktigt bra tryck i killarna idag. Matchsuget och längtan efter revansch är stor. Hursomhelst inledde vi med en teknikuppvärmning i en hel halvtimme. Sedan blev det spänst, "snabba fötter", ett spelmoment och tempolöpning.

Sista träningen innan match blir den här gången på Malmö IP. På lördag klockan 11:00 kliver vi in på planen. Ungefär till klockan 12:30 beräknas vi hålla på, men det kan såklart både bli längre och kortare.