Inför IFK Malmö – Åkarps IF 1

Två lag som inlett med två raka segrar möts på söndagen i division 4 Södra. Tvåan i tabellen, IFK Malmö, stöter på trean Åkarps IF, i en förhoppningsvis spännande och välspelad match på Malmö Stadion plan 2.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Karin Ceasar, Marie Järlesäter, Susanne Carlsson, Urszula Striner, Anna Hansson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Paulina Nyhlén, Theresé Lövqvist, Inger Larsson, Johanna Gustavsson, Sofia Jönsson

Aktuellt: Emma Skatka har fått känning av sin gamla skada och tvingas avstå söndagens match. Annars är läget oförändrat för de långtidsskadade spelarna.

Christian Påhlsson, tränare: Förra veckan låg vi trea och mötte tvåan i serien Onslunda. Inför morgondagens match ligger vi tvåa och möter trean, Åkarps IF.

Det är tillräckligt för att tjejerna ska ge det där lilla extra som så väl behövs, när Åkarp kommer på besök. Ett lag som inlett med två raka segrar, och endast släppt in två mål.

Som om inte det var nog har man dessutom avancerat till kvartsfinal i DM genom att slå ut Veberöd som efter tre omgångar fortfarande är obesegrade i division 3 Västra.

Slut upp på plan 2 imorgon klockan 12:00, och räkna med en jämn och spännande match. Som vanligt på alla hemmamatcher har vi diverse förtäring till försäljning.