Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:00 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Började med regn och slutade med strålande solsken. Temperaturen varierade mellan 12-14° C.

Skador/sjukdomar: Knäskadade Magnus Eriksson och Niclas Öberg fortsatte att träna på egen hand. Rehabiliteringsträning blev det också för Ivan Milosevic som överansträngde baksidan av låret i samband med matchen mot MABI.

Anders Grimberg, tränare: En otroligt kort träning hade vi idag. Jogging i en kvart, sedan spelade vi tvåmål resten av passet för att få skiten ur oss. Det gäller att få upp humöret igen för det var verkligen inte kul att förlora mot MABI.