Många skador i Gunnilse

Första motståndet i Svenska Cupen för division 2-laget Gunnilse IS är förra årets Superettanlag IFK Malmö. Således en match där Angeredslaget kan gå ut utan att ha någon som helst press på sig.

Truppen: Thomas Perstedt, Ismet Duracak – Patrik Höglund, Fredrik Dahlqvist, Björn Rydberg, Joakim Hallenberg, Mattias Bulun, Mauricio Lopez, Patrik Pettersson, Magnus Nilsson, Dorde Uzelac, Jimmie Persson, Magnus Andersson, Peter Svensson, Valon Hetemi, samt en junior på bänken.

Aktuellt: Gunnilse är hårt skadedrabbat och tvingas använda en del ungdomar i onsdagens cupmatch. Hela fem spelare är borta av en eller annan anledning. Men det är ändå lite jämfört med hur det såg ut för några dagar sedan.

Hampus Nestenborg är korsbandsskadad och förmodligen borta resten av säsongen. För Sami Vinni (låret), Henrik Larsson (vaden), Marco Kotilainen (låret) och Walid Atta (knäet) gäller vila i 1-2 veckor.

Lars-Gunnar Hermansson, tränare i Gunnilse IS: Det ska bli trevligt att möta IFK Malmö som säkert har med sig en del tempo i kroppen från Superettan. Även om jag inte tror det blir något vråltempo med tanke på det täta matchandet.

Matchen ligger lite dumt i schemat, men det är ändå ett bra tillfälle att testa spelare på. Trots skadeeländet tycker jag dock att vi kommer med ett slagkraftigt lag. Det blir säkert en bra och tuff match mellan två jämna lag.

Vi har spelat tre omgångar i serien och står på en av varje. Senaste matchen mot Floda BoIF var förmodligen vår bästa hittills, men ändå förlorade vi med 2-3. Som jämförelse spelade IFK 2-2 i en träningsmatch mot samma lag.