Underskattning fällde P92 i MM

Inte heller IFK Malmös P92 tog sig vidare från den andra omgången i Malmömästerskapet. För det var Eriksfälts FF alldeles för bra. Eller snarare underskattade "di gule" sina motståndare för mycket i matchen som slutade med 0-4 i baken.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Hade vi kommit upp i normal standard hade vi vunnit klart. Men killarna tog ut segern i förskott och det går definitivt inte. Vi hade på tok för dålig inställning för att ens kunna hota dem. De måste skärpa till sig rejält, underskattning accepteras inte.

Eriksfälts FF – IFK Malmö 4-0 (3-0)

Arena: Lindeborgs IP
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (3-2-1)

Ahmed Zagmouth

Hussein Abdul-Rahim
Amine Petsompan
Dennis Zivkovic

Stefan Margitanovic
Fredrik Andersson

Josef Fakhro

Avbytare

Fredrik Svensson
Hosain Al-Kadeni