Självförtroendet är på topp i Laholm efter segern i förra omgången mot Högaborgs BK. Det var säsongens första och givetvis en efterlängtad sådan. På söndagen väntar en betydligt tuffare match mot IFK Malmö hemma på Glänningen.

Startelvan (4-4-2): Joakim Wulff – Mattias Bengtsson, Peter Andersson, Miki Matic, David Eriksson – Jonathan Jacobsson, Kalle Lindgren, Mattias Hed, Calle Genberg – Börje Sundvall, Mats Gustavsson. Avbytare: Besart Mazreku, Johan Bergman, Kristian Åkesson, Petter Gustafsson, Markus Johansson (målvakt).

Aktuellt: Man kommer till spel med en i princip identisk trupp jämfört med segermatchen mot Högaborgs BK. Enda skillnaden är att Kristian Åkesson ersätter Ulf Wernersson på bänken.

På skadefronten inget nytt. Sedan tidigare är Daniel Wiberg (höften), Andreas Thedeby (foten), Jon Stibe (foten) och Alexander Sjöholm (knäet) skadade. De beräknas vara borta ytterligare några veckor.

Joakim Enered, tränare i Laholms FK: Det var ett riktigt hårt arbete som gav oss segern mot Högaborg. Jag är mycket nöjd med den matchen och det känns också bra som helhet. Vinsten var mycket viktig, ett bevis på att vi verkligen är på gång.

Serien känns väldigt jämn och så även den här matchen. Vi möter ett lag som spelar 4-3-3, till skillnad från oss själva som spelar 4-4-2. Laget som kan utnyttja sitt system bäst vinner. Och om jag inte är fel underrättad har IFK:s hittills inte fungerat i serien.

Vi har en 15-åring på bänken i form av Petter Gustafsson. Sedan ska Malmö tydligen ha en 16-åring. Det är kul när unga talanger kommer fram och så tidigt får känna på A-lagsfotboll på den här nivån. Dessa killar är nämligen framtiden för svensk fotboll.