J-laget utklassade Hässleholm

IFK Malmös J-lag övertygade när man besegrade serieledande IFK Hässleholm med hela 4-1 på lördagen. Därmed tog "di gule" över ledningen i Juniorallsvenskan Södra Götaland. Åtminstone till imorgon då Helsingborgs IF har spelat.

Rachid Zaryouch, tränare för IFK Malmös J-lag:

Vi har verkligen kommit igång. Mot Hässleholm var det egentligen aldrig något snack om saken. Första halvtimmen gjorde vi 2-0 och när det hade gått en timme var matchen avgjord. Då bytte vi ut de bästa och spelade på säkerhet.

Det var ännu en gång väldigt disciplinerat spel från vår sida. Hela organisationen från försvar till anfall fungerade alldeles utmärkt. Vi fick dessutom bara en enda varning i form av Migjen Shaqiri.

Vårt omställningsspel var oerhört giftigt och de hade stora problem med att freda målet. De skapade däremot inget själva, för det var vårt försvarsspel på tok för bra idag. Hela laget måste ha beröm, ingen nämnd och ingen glömd.

Starkt också att vinna med tanke på att vi aldrig lär ha samma spelare med i de olika matcherna. Bredden i juniortruppen är mycket god och när vi dessutom får låna från spetstruppen blir det ännu bättre.

IFK Malmö – IFK Hässleholm 4-1 (2-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Mål: 1-0 (11) Paul Havn, 2-0 (24) Ymridin Gashi, 3-1 (59) Robert Salih, 4-1 (82) Ymridin Gashi
Varningar: Migjen Shaqiri (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Nezir Mehmeti

Darjan Maletic
Hajriz Maloki
Nick Holk
Robert Salih

Migjen Shaqiri
Haris Xhemajli
Ahmed Tamim

Paul Havn
Ymridin Gashi
Blerim Mullici

Avbytare

Ahmed Abed el Karim
Cliff Berger
Jeton Krasniqi
Juan-José Cruz Jarlhov
Lennie Sjöström