Tennissiffror för IFK Malmö

IFK Malmö fortsätter att imponera på bortaplan. Fjärde raka segern i division 4 Södra kammades hem sedan man fullkomligt kört över Önneköps IF med tennissiffrorna 6-0. Tränaren Christian Påhlsson var lyrisk efter matchen och öste beröm över sina spelare.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö:

En kanonmatch, där hela laget följde taktiken till punkt och pricka. Vi hade tre anfallare som ständigt oroade Önneköps backlinje, tre mittfältare som vann slaget mitt på plan, en backlinje som krympte av de få ytor som fanns, och en målvakt som visade stort lugn.

När solen gick i moln, värmde i alla fall det gula lagets fina spel. Hela matchen igenom visade vi upp en fantastisk spelglädje, som inte bara vi vid linjen utan förhoppningsvis även de tillresta supportrarna kunde njuta av.

En ren fröjd att se denna härliga vilja på planen. Det är likadant på träningarna, ständigt denna hunger att bli bättre, att hela tiden vilja utvecklas. Jag är lyckligt lottad som har en så underbart utvecklingsbar trupp. En stor eloge till samtliga spelare.

Önneköps IF – IFK Malmö 0-6 (0-2)

Arena: Björkvallen
Domare: Stefan Zetterblom, Staffanstorp
Mål: 0-1 (24) Theresé Lövqvist, 0-2 (33) Karin Ceasar, 0-3 (48) Anna Hansson, 0-4 (54) Anna Hansson, 0-5 (56) Malin Holk, 0-6 (72) Inger Larsson
Varningar: Frida Ivehed (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Annica Påhlsson

Camilla Bergström
Susanne Carlsson
Karin Ceasar
Frida Ivehed

Theresé Lövqvist
Bodil Rochmann
Emelie Jansson

Johanna Gustavsson
Anna Hansson
Inger Larsson

Avbytare

Hanna Nilsson (Emelie Jansson)
Malin Engelbrecht (Susanne Carlsson)
Malin Holk (Anna Hansson)
Jenny Malmström (Theresé Lövqvist)
Paulina Nyhlén (Bodil Rochmann)