Träningskollen måndag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Sol och 16° C.

Skador/sjukdomar: Abdul Semwanga-Nyende, Anders Jemail, Pontus Andersson, och Tom Henriksen var med i U-lagets match mot Sjöbo IF. Egentligen var det tänkt att även Niclas Öberg skulle deltaga, men han kände att han behövde vila sina knän.

Deval Eminovski, assisterande tränare: Det var bara jogging och snack idag, inget märkvärdigt. När vi hade varit ute runt en halvtimme tog vi och hade en liten diskussion av gårdagens match. Hur spelarna hade upplevt den och vad de kände nu.

Tack vare matchen mot Brommapojkarna i Svenska Cupen på torsdag har vi fått ändra om lite i programmet. Vi vill gärna ha en träning dagen innan, så vi har strukit passet på tisdag och lagt in ett på onsdag istället.