Inför Hardeberga BK – IFK Malmö

IFK Malmö toppar division 4 Södra efter fem spelade omgångar. På samma poäng, men med sämre målskillnad finns Hardeberga BK, som "di gule" möter på fredagen i en hett emotsedd seriefinal.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Karin Ceasar, Susanne Carlsson, Urszula Striner, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Malin Kjell, Paulina Nyhlén, Theresé Lövqvist, Anna Hansson, Jenny Malmström, Johanna Gustavsson, Malin Tufvesson.

Aktuellt:

Christian Påhlsson, tränare: Äntligen seriefinal! Detta är en match som vi har sett fram emot länge. Hardeberga är riktigt starka i defensiven, med endast ett insläppt mål på fem matcher.Framåt har de ändå mäktat med 18 mål.

Vår match mot Lunds SK, har vi inte vunnit med 8-0 som det står på Skånebolls hemsida. Matchen kommer att spelas enligt schemat, det vill säga den 31/5. Hoppas på stor uppslutning på Knutsvallen, då vi lär behöva allt stöd vi kan få.