Bonusmatch för IFK Malmö

Det gick riktigt bra för IFK Malmö mot Gunnilse i Svenska Cupen. I den tredje omgången blir det dock betydligt tuffare. På Kristi Himmelsfärds dag väntar Superettanlaget IF Brommapojkarna på bortaplan. En match där man får klara sig utan några nyckelspelare.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Mattias Filipanics – Nana Piesie, Zoran Jovanovic, Fredrik Jönsson, Martin Alm, Dan Ingvarsson, Pontus Andersson, Martin Abrahamsson, Ali Jasim, Johan Åkesson, Tom Henriksen, Christian Andersson, Marcus Nilsson, Niclas Öberg.

Aktuellt: Många småskavanker gör att det blir en hel del förändringar i truppen. Fyra spelare försvinner och tre tillkommer. Nya är Pontus Andersson, Nana Piesie och Zoran Jovanovic. De två sistnämnda från U-laget.

Marcus Svensson spelade inte heller mot Kristianstad och fortsätter vila sina ljumskar. Jörgen Svensson fick en smäll på låret senast och avstår spel, liksom Anders Jemail (bristning i låret), Ivan Milosevic (vrickad fot) och Jonas Danielsson (känning i höften).

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det är rätt och slätt en bonusmatch för vår del. Vi ser det inte som något annat. Det ska dock bli kul att möta och se hur våra spelare agerar mot ett division 1-lag.

Vi ska försöka vara försiktiga och gå ut och göra en riktigt bra insats i första hand. Sedan får vi se hur långt det räcker. En del spelare saknas, men vi har bra ersättare, vilket innebär att det nog ska gå bra. Det gäller dock att hela tiden ha hjärtat med sig.