Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Kallt, molnigt och 12° C.

Skador/sjukdomar: Det höll inte mer än en träning för Anders Jemail. Efter torsdagens träning kände han av bristningen i låret igen och tvingades ägna sig åt rehabilitering på fredagen.

Anders Grimberg, tränare: Uppvärmningen bestod av jogging och teknik i ungefär tjugo minuter. Därefter hade vi bara lite avslutsträning innan det var dags för spel på mycket liten yta, två mot två, i intervaller om 45 sekunder.

Eftersom det är pingstafton imorgon tränar vi lite senare på söndagen. Först klockan 12:00 på Malmö IP. Sedan håller vi väl på i ungefär en och en halv timme eller något sådant. Det är dessutom det första passet sedan i onsdags, där i princip alla är med.