Comeback för Pavlovic i Högaborg

Det blev som Högaborgs BK hade hoppats. Dejan Pavlovic kan göra comeback borta mot IFK Malmö annandag pingst efter att ha varit utlånad i knappt två månader till allsvenska Landskrona BoIS.

Truppen: Marco Passanante, Stojan Lukic – Zlatko Ristevski, Magnus Torvaldsson, Fredrik Dupont, Per Jacobsson, Patrik Bjurenståhl, Imad Khalili, Hesam Rajabieh-Fard, Christoffer Kjellberg Patrick Lindberg, Magnus Müller, Niklas Pettersson, Jonas Svensson, Dejan Pavlovic, Khosro Panah.

Aktuellt: Dejan Pavlovic är efter utlåningen till Landskrona BoIS någon vecka före seriestarten i Supertvåan tillbaka i Högaborg. Han gör comeback mot IFK Malmö, troligen från start i anfallet istället för avstängde Mani Mozaffari.

Magnus Petersén har problem med ett yttre ledband och kan inte spela. Detsamma gäller mittbacken Jonas Nilsson som har en bristning i ena låret. Nilsson, som dessutom lämnar för studier i USA den 1 augusti är borta ytterligare någon vecka.

Jonas Wirmola, tränare i Högaborgs BK: Det fanns absolut ingen anledning att vara nöjd med förra omgångens 0-0 mot Lunds BK. Men det var också svårspelat, en kraftig vind och knagglig plan som ställde till det för passningsspelet.

Annars har det spelmässigt sett bättre och bättre ut för varje match. Vi har spelat en riktigt fin fotboll på sistone, undantaget mot LBK. När det gäller resultaten måste vi dock vara mycket besvikna. Sju poäng på sex matcher är långt under vad det borde ha varit.

Inför matchen mot IFK Malmö är det bra stämning i laget. Pavlovics återinträde har ökat konkurrensen på träningarna, särskilt eftersom vi inte har många fler spelare tillgängliga än de 16 som behövs i truppen till varje match.