Femetta för P89

IFK Malmös P89 hämtade sig snabbt efter poängförlusten i fredags. Bunkeflo IF kämpade väl, men kunde inte stå emot den gula anstormningen i mer än en knapp halvlek. Det blev slutligen 5-1 till "di gule" som har toppkänning i Skåneserien grupp B2.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Vi gjorde en mycket bra match, framförallt i den andra halvleken där Dzevad Nezirevic höll stor show med ett äkta hattrick. Inräknat målet i slutet av den första akten blev det totalt fyra mål för honom.

Det var skönt att få den här segern efter att bara ha fått oavgjort mot Malmö Anadolu BI. Förhoppningsvis kan vi ta med oss de här spelet till fredagens match borta mot Eriksfälts FF på Lindeborgs IP.

IFK Malmö – Bunkeflo IF 5-1 (2-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Bakir Juklen, Malmö
Mål: 1-1 (35) Ghassan Talozi, 2-1 (40) Dzevad Nezirevic, 3-1 (43) Dzevad Nezirevic, 4-1 (50) Dzevad Nezirevic, 5-1 (75) Dzevad Nezirevic
Varningar: Amir Behara, Dzevad Nezirevic, Guner Alievski (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Patrik Larsson
Guner Alievski
Amir Behara
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Ahmedin Sudic
Håkan Ahlström
Hamza Khodr

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Arbon Kryeziu
Gabriel Olivera
Mustafa Arezoo