P90 förlorade igen

IFK Malmös P90 kommer inte att nå målet att avancera till Skåneserien grupp A i höst. Det står klart sedan man åkt på den fjärde förlusten på sju matcher i grupp B. På måndagen blev det 4-5 mot BW 90 IF.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Det var jättedåligt av oss att inte vinna. Försvaret slarvade på tok för mycket. Var och en får ta på sig minst ett mål. Att släppa in en lobb från 40 meter, som vår målvakt Ali Alkefagy gjorde, kan inte heller vara godkänt.

Överlag var det en dålig match, där vi var skyar från att komma upp i normal standard. Mittfältet tappade för mycket och gav inte anfallarna tillräckligt med bollar att jobba på. Backlinjen har vi snackat nog om.

Avsaknaden av Kristoffer Bertolino som varit sjuk i veckan och Senad Habibovic som var borta av privata skäl, var påtaglig. Men trots allt borde det räckt till seger. Bara vi hade haft rätt inställning.

Vi kan glömma Skåneserien grupp A till hösten. Nu får vi ta sikte på att stanna kvar i B-gruppen och kvalificera oss till A-gruppen till nästa vår istället. Gör vi bara vårt bästa ska det nog kunna gå.

IFK Malmö – BW 90 IF 4-5 (0-3)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Olaz Löfgren, Borrby
Mål: 1-3 (34) Samir Piragic, 2-4 (44) Omar Aouida (straff), 3-5 (51) Demokrat Maxhuni, 4-5 (54) Ayoub Ahmad
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ali Alkefagy

Valon Makolli
Vladan Jelic
Mustafa Karim
Mirko Lukic

Roland Levay
Amar Bacevac
Ali Burrniku
Rebar Ali

Demokrat Maxhuni
Ayoub Ahmad

Avbytare

Ahmed Nemer
Alden Smajlovic
Omar Aouida
Samir Piragic
Chaib Yanar (målvakt)